Even voorstellen | Forum

Terug

Forum

14:08 08/09/2014

Even voorstellen

Graag stel ik mezelf aan alle hart.volgers voor als de nieuwe online hostess op het hart.volgers platform. Een prachtige en eervolle uitdaging om aan te beginnen. Graag wil ik beginnen met een offline initiatief om je eigen papieren hart te vouwen. Ik ben er alvast mee begonnen en daag jullie uit om hetzelfde te doen. Post hem op Facebook, Instagram of Twitter en draag met mij hart.volgers uit.

Ik hoop dat ik jullie nog vaak te woord mag staan om vragen te beantwoorden. Ik ben jullie aanspreekpunt voor alles wat met de community te maken heeft. Je kan mij ook benaderen voor technische vragen en menselijke interactie hier op het platform. Ik ben geen medicus, alle antwoorden zullen op medisch vlak worden beantwoord door onze nog steeds groeiende groep van medisch specialisten.

Tot op hart.volgers, ik heb er heel veel zin in.

Groet,

Denise
5
1

Je moet Inloggen om te reageren

Dorus Tonijs

Hallo Denise,

Fijn dat ook jij er zo positief mee aan de slag gaat want ik ben echt van mening dat dit forum een fantastische toekomst te wachten staat waarmee velen geholpen zijn en worden en nu eens goede antwoorden krijgen op vragen. Daarbij is het delen van ervaringen een ware aanvulling op internet. Kortom een heel goed initiatief.

Tot horens en heel veel succes.
Dorus Tonijs

19:46 10/09/2014