Speeddate met dr. Janneke Wittekoek | Forum

Terug

Forum

16:04 24/09/2014

Speeddate met dr. Janneke Wittekoek

HeartLife Klinieken heeft een primeur: afgelopen zondag in het NOS journaal.
Bekijk het hier nogmaals:
http://nos.nl/video/700264-veel-nauwkeurigere-monitoring-met-healthkit.html

http://nos.nl/artikel/700261-medisch-dossier-kan-op-iphone.html

Omdat het de week van het Hart is, hebben we ook een speciale mededeling. Er wordt veel georganiseerd deze week. En op zaterdag kan er zelfs ge-speeddate worden met de autoriteit op het gebied van Vrouw en Hart: dr. Janneke Wittekoek.

Info voor onze Open Dag op 27 september 10.00 - 16.00 Louis Armstronglaan 10, Utrecht

Speeddaten met Dr. Janneke Wittekoek, uw bloeddruk laten meten, uw conditie testen bij een medewerker van Sportcity of een korte workshop reanimeren volgen. Kom naar de Open Dag en maak kennis met onze kliniek.

Dress-Red-Awareness-Walk
Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Het hartinfarct wordt met name bij vrouwen nogal eens gemist omdat de klachten vaak anders zijn dan bij mannen. Levensreddend onderzoek is daarom nog steeds van belang en hard nodig.

Kom in beweging en loop mee samen met Dr. Janneke Wittekoek mee met de Dress- Awareness Walk op zaterdag 27 september in het Maximapark, Utrecht. Deelname is 5 euro, maar dit bedrag komt geheel ten goede voor onderzoek naar vrouwen en hart- en vaatziekten. Na afloop ontvangt u een gezonde smoothie en een goodiebag. Ook maakt u kans op een uniek sieraad van VJR Jewels, ontworpen door Marianne Moerman. Dus trek iets roods aan en schrijf je in via info@heartlife.nl
0
0

Je moet Inloggen om te reageren